Jarenlange ervaring als elektricien

Bij uw elektrische installatie in huis zijn comfort en veiligheid van heel groot belang. Het is belangrijk dat uw installatie voldoet aan de wettelijke reglementeringen. Bij Johan Maton, uw elektricien uit Schriek, bent u daarvoor aan het juiste adres.

Uitstekende service

Onze kennis en ervaring maken alle toepassingen mogelijk op laagspanningsnetwerken. We gaan voor een uitstekende service en staan steeds in voor een kwalitatieve afwerking van uw project en elektriciteitswerken. We zorgen ervoor dat met elektriciteitswerken uw installatie volledig gekeurd wordt bij het verlaten van de werf. En dat zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. We plaatsen elektriciteit in huizen van particulieren, maar zijn even goed inzetbaar bij kmo’s of in de industrie. Door de beste materialen te gebruiken kunnen wij u een feilloze en duurzame installatie garanderen.

Uw vragen zijn welkom

Voor alle elektriciteitswerken neemt u best contact op met ons. Elektricien Johan Maton uit Schriek levert, plaatst en herstelt alle elektrische installaties en geeft professioneel advies voor uw nieuwbouw of renovatieproject.